10 דברים שלא ידעתם על שמן חוחובה

נפלאות שמן החוחובה

  1. מקורו של צמח החוחובה הוא במדבריות מקסיקו ואריזונה והוא עשה "עליה" לישראל בשנות ה-80.

  2. שמן החוחובה מתואר אצל האינדיאנים כ"זהב נוזלי".
  1. שמן החוחובה זהה מולקולרית כמעט ל"סבום" – שכבת ההגנה הראשונה של העור.

  1. שמן החוחובה מהווה תחליף קוסמטי לשומן לווייתנים והשימוש בשמן עצר כמעט לחלוטין את ציד הלווייתנים בעולם לשימוש זה!

  1. ניתן למרוח שמן חוחובה טהור מכף רגל ועד ראש ללא חשש!

  1. לשמן חוחובה תכונה ייחודית של שימור עצמי למשך 3 שנים.

  1. חלק מחברות הקוסמטיקה רוכשות את שמן החוחובה לאחר שעבר תהליך של הוצאת פיגמנט צבע והפך לשקוף! וזאת על מנת להכניס אותו למוצר קוסמטי מבלי לשנות לו את הגוון.

  1. שמן חוחובה טבעי קופא כאשר הטמפרטורה יורדת מתחת לשבע מעלות ומפשיר כשהטמפרטורה עולה. תהליך הקיפאון וההפשרה אינם משנים את תכונותיו.

  2. ישראל הינה 30% משוק החוחובה העולמי.

  3. מטעי החוחובה של חצרים מושקים ע"י מים ממוחזרים.

לרכישת שמן חוחובה לחצו כעת