יתרונות שמן חוחובה

מהן סגולות השמן?

שמן איכותי אשר מתאים לכל שימוש על הגוף

שמן החוחובה מופק מגרעין צמח החוחובה אשר גדל בשדות קיבוץ חצרים בנגב. גרעיני החוחובה עוברים תהליך מיצוי שמן בכבישה קרה אשר שומר על תכונותיו הייחודיות של השמן.

שמן החוחובה זהה בהרכבו המולקולרי כמעט במאה אחוז ל"סבום" (שכבת ההגנה הראשונה של העור). תכונה מולקולרית זו מעניקה לשמן את ההתאמה הגבוהה ביותר לעור אדם. ככזה השמן נספג בקלות ובמהירות מבלי להשאיר תחושת שמנוניות על העור.

בנוסף לכך, יכולת החדירה העמוקה של השמן מעניקה לו יכולת להחדיר יחד איתו רכיבים פעילים נוספים. זו הסיבה שכל חברות הקוסמטיקה בעולם משלבות אותו במוצריהן. למעשה, שמן החוחובה הוא "מכפיל כח" לכל מוצר קוסמטי!

לשמן החוחובה ריכוז גבוה של ויטמין E ואומגה 9 . רכיבים אלו חיוניים לשמירה והתחדשות של העור.

לשמן החוחובה תכונה ייחודית של שימור עצמי לאורך זמן. על פי תקן משרד הבריאות הישראלי , התוקף של השמן הינו 3 שנים ואינו צריך תנאים מיוחדים לשימור.

השילוב של ספיגה מהירה לעומק העור, ריכוז הגבוה של ויטמין E ואומגה 9 ויכולת השימור לזמן ממושך הופכת את שמן החוחובה לרכיב חובה בכל מוצר קוסמטי ומוצר חובה בכל בית.